Crouching Tiger, Hidden Dragon.                                            .                          .                   .                .                            .

De bom is gebarsten. Hoeveel ik ook om Lena geef, zo wil ik niet verder. Ook als je je geraakt voelt, hoef je nog niet gelijk boos te worden. Ik vind het echt van belang dat ze haar woede leert beheersen, zoals ik dat ook heb moeten leren. Dat ze haar Crouching Tiger, Hidden Dragon dresseert, zodat ze deze onder controle heeft. Lukt dat, dan kan haar zwakte juist een niet te onderschatten kracht worden. In de moeilijkheden die je overwint, schuilen vaak je verborgen talenten.

Crouching Tiger, Hidden Dragon.                                            .                          .                   .                .                            .