Tree of Life.                                            .                          .                   .                .                            .

Omdat mijn huis tegelijkertijd ook mijn inkomen is (kamerverhuur), geeft het mij de gelegenheid om met mijn project A Quest For Love bezig te zijn. Dat maakt het lastig om mijn huis op te geven, temeer ik er na dertig jaar wonen en klussen wel erg vergroeid mee ben. Ik heb mijn Tree of Life lang geleden geplant. Elk jaar groeide de boom verder, van een klein sprietje tot een grote woudreus. In mythologische zin bemiddelt de boom tussen mensen en goden. En zo voelt het af en toe ook echt als ik bezig ben met het bouwen van een shrine. De boom als symbool voor groei, kracht en persoonlijke ontwikkeling, voor balans, met stevige wortels naar het verleden en haar takken reikend naar de toekomst met al haar mogelijkheden. Ik hoop dat Lena deze rijkdom niet kan weerstaan en dat zij daar ook de vruchten van wil plukken. Als een charmant schildpadje staat ze voor de deur te aarzelen. Zal ze bij mij intrekken?

Tree of Life.                                            .                          .                   .                .                            .