Diamonds Are Forever.                                            .                          .                   .                .                            .

Nu de website zijn voltooing nadert, vindt Lena het moeilijk dat ik ons liefdesleven en haar kwetsbaarheden zo openlijk exploiteer op het internet.  Vooral met de begeleidende teksten heeft ze het moeilijk. We hebben er verwoedde discussies over. Ik snap wel dat ze het lastig en eng vindt, maar voor mij voelen de shrines die ik maak als mooie stukjes universele waarheid, die ons en zeker ook haar helpen te groeien. Deze diamantjes wil ik dan niet in de tekst gaan verdoezelen. Diamonds Are Forever.

Diamonds Are Forever.                                            .                          .                   .                .                            .