The Ugly Duckling – Can We Fix It? Yes, We Can!!                                            .                          .                   .                .                            .

 

Hoewel Lena zich lang The Ugly Duckling heeft gevoeld, begint het langzaam tot haar door te dringen dat in haar een mooie, jonge zwaan in schuilt. Ze komt uit haar ei gekropen en ziet nu in de spiegel haar ware gedaante. Ze vraagt zich af of het dan toch allemaal goed gaat komen met haar én met ons. Ik ben vol vertrouwen, en ook wel trots dat we zover gekomen zijn. Can We Fix It? Yes, We Can!! Uiteindelijk, na bijna vijf jaar zegt Lena haar huis op en trekt ze bij mij in. We gaan samen een nestje bouwen.

The Ugly Duckling – Can We Fix It? Yes, We Can!!                                           .                          .                   .                .                            .