Duister Deerntje (Murky Maiden).                                            .                          .                   .                .                            .

Soms tolt het in het hoofd van Lena een beetje. Vooral als ze in haar “duistere modus” zit, vliegt het haar allemaal aan en is ze de besturing kwijt. Ze schaamt zich dan voor haar boze, kinderlijke gedrag. Ze vraagt zich af wat anderen wel niet van haar zullen denken. Liefdevol noem ik haar dan bij haar koosnaam; Duister Deerntje (Murky Maiden) in de hoop haar zacht te maken, zodat ze stopt met zichzelf te veroordelen en te piekeren over de toekomst, zodat we weer verder kunnen gaan met onze gezamenlijke dans.

Duister Deerntje (Murky Maiden).                                            .                          .                   .                .                            .

.